La Seu arrencarà el proper dimecres 20 de març una nova edició del cicle Parlem de formatge, amb la celebració d'una jornada tècnica dedicada al formatge artesà dirigida a restauradors i formatgers. La jornada, que s'iniciarà a les quatre de la tarda al CETAP, és organitzada per l'Ajuntament de la Seu conjuntament amb la Fundació Alícia i dins del marc del Projecte Europeu Innolact, el qual panteja un espai de cooperació transfronterera. El programa és cofinançat pel FEDER i Ajuntament. La Fundació Alícia ha dissenyat aquesta jornada amb una capacitat de treball eficient per a l'anàlisi de sis formatges i la seva aplicació a les cuines dels restaurants del Pirineu, segons ha informat el mateix consistori. El cicle es completarà amb un calendari de visites guiades a cinc formatgeries de la Seu i la seva àrea d'influència, que es faran entre el 23 de març i el 6 d'abril. Aquesta última sessió es dedicarà especialment als nens amb un taller infantil de formatges.