Nova activitat de formació per a pares i mares de la Seu i l'Alt Urgell al voltant de la convivència en les diferents etapes del creixement. L'Escola de Famílies de la Seu d'Urgell ha convocat per a avui la xerrada «Educant amb disciplina positiva», una xerrada a càrrec de la neuropsicòloga clínica i educadora de pares en disciplina positiva Susanna Forné.

Segona han avançat responsables de l'Ajuntament de la Seu, en aquesta xerrada, l'Escola de Famílies de la Seu d'Urgell s'ha marcat com a objectiu donar a conèixer una metodologia educativa que ajudarà a entendre el comportament dels infants així com donarà eines per aconseguir un bon ambient a casa. En aquest sentit, la conferència girarà al voltant de la necessitat de posar límits a la canalla però sense imposar càstigs seguint el lema «Amabilitat i afecte sense permissivitat». La xerrada tindrà lloc a la Biblioteca Sant Agustí, a 2/4 de 8 del vespre.

L'Escola de Famílies de la Seu d'Urgell és una iniciativa oberta i de cooperació entre el Servei Educatiu de l'Alt Urgell-Cerdanya del departament d'Educació i l'Ajuntament del Pla Educatiu d'Entorn.