Masella va ser la primera estació d'esquí de Catalunya en obrir portes aquesta temporada el dia 1 de novembre de 2018. Era la data d'obertura més primerenca de la història de Masella. I les instal·lacions han estat obertes fins aquest 1 de maig. L'estació ha estat oberta durant 182 dies, que representa un total de 6 mesos i 1 dia d'obertura.

Tot i que la primera neu va arribar molt d'hora, després les nevades han estat més aviat escasses, i la manca de neu natural s'ha hagut de compensar amb els treballs de la moderna xarxa de neu produïda en aquesta estació. El nombre de dies d'esquí elevat s'ha traduït, segons els responsables de l'estació, en "una excel·lent afluència d'esquiadors".

Els usuaris de Masella acomiaden la temporada de neu

Els usuaris de Masella acomiaden la temporada de neu

A part dels 182 dies de pistes obertes, durant 20 dies també s'han obert les instal·lacions de nit. Fonts de l'estació destaquen que a part de les possibilitats que ofereix per a la pràctica de l'esquí, l'estació de Masella és també "una font de generació de riquesa a la comarca". "De forma directa (a través d'escoles, d'esquí, botigues del sector, entre d'altres) i indirecta (a través dels proveïdors de la comarca, i tot el sector serveis beneficiari del turisme de neu)", segons aquestes fonts.

Per a Masella, tot i que encara no ha tancat les xifres exactes pendents de les dades d'aquests dimecres, aquesta ha estat "la segona temporada rècord en nombre d'esquiadors, la segona temporada rècord en facturació i la segona temporada rècord en número de dies d'esquí en els 51 anys d'història de l'estació de Masella".