El nou web té accessos directes als principals recursos turístics de la Seu i del territori classificats per temàtiques: natura, mercat setmanal i comerç local, cultura i patrimoni, gastronomia i esports. Aquest portal també proposa l'opció de planificar una estada o unes vacances a través de l'apartat que mostra tots els recursos turístics de la Seu i voltants: hotels, restaurants, empreses d'activitats, artesania, comerç, entre d'altres opcions, que es podran ubicar en un mapa. Una altra novetat és un espai adreçat a la promoció de la Seu d'Urgell com a centre de congressos i reunions. Per aquest motiu s'ha creat una plataforma que permet gestionar esdeveniments de tipus esportiu, cultural i de congressos i reunions, amb la possibilitat de reservar allotjament, àpats, activitats o la inscripció online a un congrés.

El nou web de Turisme Seu també hi ha un espai específic per a destacar i donar visibilitat als actes i propostes que se celebrin al llarg de l'any. En aquest espai s'hi pot trobar la proposta turística La Seu Medieval, les activitats esportives que tenen lloc al Rafting Parc o l'agenda cultural de la ciutat.

Amb l'objectiu que els usuaris puguin planificar les seves vacances en funció dels seus gustos i preferències, el nou web també permet cercar rutes de senderisme i btt, esglésies romàniques, saber els dies se celebra mercat, informació sobre la Fira de Sant Ermengol o esdeveniments esportius.