15 de maig de 2019
15.05.2019
Regió7

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell dona ajudes a entitats que treballen per al sector juvenil

14.05.2019 | 23:20

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell ofereix per segon any consecutiu una subvenció per a les entitats no lucratives que hagin realitzat activitats per a persones joves a la comarca durant l'any 2019.

L'oficina promociona i dona suport a les entitats que treballen per a joves a la comarca, tant tècnicament com en la difusió de les activitats i cessió de material, entre d'altres. Enguany, a més a més, convoca una subvenció per a entitats sense ànim de lucre de l'Alt Urgell que organitzen activitats per a joves a la comarca amb l'objectiu de promoure l'associacionisme (afavorir la creació d'associacions i enfortir les ja existents); augmentar l'oferta d'eines i recursos a les entitats i associacions juvenils; i facilitar i millorar la interlocució de les persones joves amb l'administració.

Les entitats que es poden beneficiar d'aquesta subvenció són les associacions juvenils registrades al cens d'entitats juvenils de la Generalitat; així com les entitats i associacions sense ànim de lucre, inscrites en el Registre d'Associacions de la Generalitat, que facin o promoguin activitats adreçades específicament a joves.

L'import màxim que es pot subvencionar és del 90% de les despeses acreditades per a la realització de l'activitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit