Bellver de Cerdanya viu des d'ahir un cap de setmana ple d'activitats diürnes i nocturnes per celebrar la Festa Major de Sant Antoni. Després de la jornada inaugural d'ahir, en la qual el poble va honorar el patró en una missa solemne i va celebrar un vermut popular a la renovada plaça de Sant Roc, entre altres activitats, el programa reserva per a avui els actes més multitudinaris.

La festa major obrirà aquest divendres al vespre el seu ambient més jove i d'àmbit comarcal amb la celebració a partir de les nou del vespre d'una cercavila festiva pels carrers del poble, que servirà de preludi a un dels actes més esperats del programa, un concert d'Oques Grasses que es farà al pavelló poliesportiu.

La celebració de Sant Antoni continuarà demà, dissabte, amb activitats infantils al matí, un assaig obert de la Colla Castellera de la Cerdanya a la tarda, un concert al vespre i una nova nit de música al poliesportiu fins a la matinada. Diumenge el programa inclou, entre altres actes, una gala de màgia a la tarda i un ball de final de festa.