L'Associació d'Amics de la Vall de Caboet ha anunciat l'organització per a aquest estiu d'un ampli ventall de jornades de portes obertes a l'església romànica de Sant Serni de Cabó. En total seran nou els dissabtes d'obertura, en horari de matí, entre el juliol i el setembre; de deu del matí a una del migdia, i un desè dissabte, el tres d'agost, amb un horari més extens fins a les vuit del vespre.

Segons han explicat des de l'associació, l'objectiu del programa és donar a conèixer l'exposició permanent sobre el llinatge dels Caboet i el facsímil dels Greuges de Guitard Isarn, datat entre 1080-1095. Aquest document és un dels més antics en llengua catalana.

Els responsables de l'associació han manifestat la seva satisfacció per tots aquests anys d'activitat entorn al seu patrimoni: «Ja fa cinc anys que els Greuges van tornar a casa; el juliol del 2014 vam rebre la donació d'un facsímil del document, el qual vam col·locar dins una peanya perquè fos contemplat pels visitants; des de llavors, l'interès pel manuscrit i pel patrimoni dels Caboet només ha fet que créixer». L'entrada a Sant Serni és gratuïta.