La secció sindical de la Comisió General del Treball (CGT) a ASPID ha denunciat irregularitats de la gestió per part de l'entitat pel que fa a la Unitat d'Escolarització Compartida (UEC) de la Seu d'Urgell. En un comunicat, el sindicat va expressar la disconformitat respecte al compliment dels drets dels treballadors, ja que l'associació lleidatana «torna a vulnerar els drets dels treballadors i a precaritzar la UEC, incomplint un cop més el contracte públic amb Ensenyament».

És per aquest «incompliment del contracte» que el sindicat reclama a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell que s'encarregui de gestionar aquest servei amb el finançament adient per part del govern, després que aquesta qüestió ja fos debatuda en un ple municipal l'hivern passat.

La CGT ha volgut recordar en el comunicat que no és la primera vegada que ho denuncien i que ja ho van fer el desembre davant la Inspecció de Treball. «Durant els últims tres anys l'empresa ha vulnerat de forma reiterada els drets mínims contractuals», afegeixen.