La Seu d'Urgell ha presentat prop de 70 activitats culturals per «poder arribar al màxim nombre possible de públic», segons assegura el regidor de Cultura, Carlos Guàrdia.

La nova Agenda Cultural de la Seu d'Urgell inclou totes les activitats organitzades en les diferents àrees de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, com Cultura, Joventut, Esports, Promoció Econòmica, Festes i Tradicions, així com entitats i associacions de la Seu d'Urgell.

Dins d'aquesta àmplia varietat d'activitats, destaca l'exposició que s'allotjarà a la Sala Sant Domènec titulada «2 Camins + 1 d'Ernest Altés i Joan Ganyet», que combina l'escultura, la fotografia i la música.

D'altra banda, també hi haurà espectacles per a tota classe de públic. Un exemple n'és la 44a Trobada d'Acordionistes del Pirineu, els espectacles de circ Sobre Rodes i La desconeguda història de l'altre Geperut de Notre-Dame.

Una de les actuacions més esperades pels més petits és la d' Una nit amb el Mag Lari, on el reconegut mag il·lusionarà el públic. L'agenda cultural també inclou el Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP), en el qual enguany Flandes serà el país convidat a la celebració musical.