La Seu d'Urgell celebra avui la quinzena edició de la Trobada del Col·leccionisme, que es fa a partir de les nou del matí fins a les tres del migdia al passeig Joan Brudieu de la capital alt-urgellenca. Segons han explicat els organitzadors, a la cita està previst que hi participin una trentena de col·leccionistes de diversos objectes d'arreu del país i del Principat d'Andorra. A més de la presentació dels estands dels col·leccionistes, els organitzadors han preparat com a atractiu afegit l'acte de presentació d'una ampolla Lácrima Baccus amb placa commemorativa de la jornada, a fi que la puguin incorporar a les respectives col·leccions. Igualment, els participants rebran una pirula commemorativa.

Els organitzadors han informat que en cas de pluja la trobada es farà al centre cívic El Passeig de la Seu, que té una de les seves entrades a la part baixa del mateix passeig de Joan Brudieu.

L'organització de la trobada és a càrrec de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, de l'entitat Amics del Col·leccionisme i de l'Associació de Col·leccionisme de l'Alt Urgell. La Trobada de Col·leccionisme s'ha convertit en una referència consolidada en les setmanes prèvies a la Festa Major de la Seu d'Urgell.