L'Ajuntament de la Seu ha anunciat que aquest any donarà un nou impuls a la Fira de Productes Ecològics al Pirineu (PEP), que per quart any consecutiu se celebrarà al carrer dels Canonges en el marc de la Fira de Sant Ermengol, el mes d'octubre. Una de les bases de la nova etapa serà la participació dels visitants.

Així, en aquesta quarta edició de la Fira PEP, l'organització oferirà tallers participatius, demostracions en directe, tastos comentats i xerrades per part dels mateixos productors ecològics. En aquesta línia, la regidora responsable, Mireia Font, ha argumentat que l'objectiu és «dinamitzar i fer més atractiva aquesta fira de productes ecològics al carrer dels Canonges per als visitants de la Fira de Sant Ermengol, esdeveniment mil·lenari de la nostra ciutat».

La Fira PEP també ha canviat la seva denominació i ha passat de ser la Fira de Productes Ecològics del Pirineu a la Fira de Productes Ecològics al Pirineu, amb la voluntat d'atreure més varietat de productors ecològics encara que no tinguin seu social al Pirineu, i així esdevenir una fira més atractiva, segons han apuntat des del consistori.

Una altra novetat de cara als productors que vulguin ser presents a la Fira PEP serà la incorporació d'una fiança simbòlica per tal de donar cabuda a tots els professionals que realment hi vulguin ser presents i hagin formalitzat la inscripció. Els productors interessats a participar a la Fira PEP tenen temps fins al 15 d'agost per formalitzar la inscripció.