L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha anunciat que aquesta setmana ha adjudicat les obres de remodelació i ampliació del bloc d'escalada que hi ha ubicat al poliesportiu municipal. Així, l'equip de govern ha fet públic que l'empresa adjudicatària ha estat finalment Surfaces For Climbing SL, la qual té una llarga trajectòria en la construcció de parets d'escalada de tot tipus, tant interiors com exteriors, segons ha remarcat el consistori. L'empresa és de Blanes.

Sobre aquesta actuació, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Seu, Carles Guàrdia, ha considerat «molt positiva» la reforma i millora d'aquest equipament esportiu per al col·lectiu d'urgellencs i urgellenques que practiquen escalada. Guàrdia ha afegit que espera que aquest bloc renovat i millorat «el facin servir el màxim d'usuaris possible, però sempre fent-ne un ús respectuós i amb civisme».

L'actuació en aquest equipament esportiu alt-urgellenc té un termini d'execució establert de tres mesos que comencen a comptar a partir d'aquesta mateixa setmana, segons ha puntualitzat l'Ajuntament, per la qual cosa la seva estrena ha quedat fixada per al mes d'octubre. El projecte té un pressupost inicial de 46.704 euros.