L'espai Dinosfera de Coll de Nargó ha viscut la tercera edició del Sopar Cretaci, amb el qual aquest espai museogràfic promociona les visites a l'estiu. Segons han explicat els responsables de Dinosera, el sopar, celebrat divendres passat, va resultar «una experiència gastronòmica al museu, inspirada en el patrimoni paleontològic del territori». En l'acte hi van col·laborar tres establiments de Coll de Nargó que van elaborar el menú: Betriu, Cal Tahussà i la pastisseria-forn Reig. Així, el menú va constar de sis tapes i unes postres. El van formar esqueixada de pèsols negres amb ceba de Nargó i reducció de ratafia, carpaccio de zebra i parmesà i tall rodó de búfal, elaborats tots tres per cal Tahussà. El restaurant Betriu va preparar una amanida d'arrels amb vinagreta d'eriçó, un estofat de bèsties coetànies i un farcell de caos i trencadissa del cretaci. La pastisseria Reig va elaborar una posta d'ous amb te verd i pinya colada.