12 de agost de 2019
12.08.2019
Regió7

La Seu crea pel correfoc un espai per a veïns amb mobilitat reduïda

Els Diables de l'Alt Urgell i la parròquia de Sant Ot habilitaran una tarima accessible a la catedral

11.08.2019 | 22:44
El correfoc que protagonitzen els Diables de l'Alt Urgell a la Seu

El correfoc de la Festa Major de la Seu d'Urgell disposarà aquest any d'una zona de seguretat exclusiva per a les persones amb mobilitat reduïda.

Segons han explicat els membres de la colla dels Diables de l'Alt Urgell a l'emissora municipal Ràdio Seu, en l'organització de l'activitat s'habilitarà una tarima accessible amb una rampa a la placeta nord de la catedral de Santa Maria. Des d'aquesta situació elevada, les persones amb mobilitat reduïda podran contemplar l'evolució del correfoc en el seu tram final, així com els espectacles de foc i llum que el clouran.

Per poder accedir a l'espai, cal que els interessats ho sol·licitin amb un formulari que es pot enviar en línia. La colla de Diables de l'Alt Urgell ha agraït especialment la col·laboració de la parròquia de Sant Ot per la seva predisposició en la creació d'aquest espai.

El correfoc de la Festa Major de la Seu se celebrarà la nit del 26 d'agost i s'estructurarà en tres parts, amb representacions teatrals, musicals i espectacles pirotècnics en un recorregut circular que tindrà inici i final a la plaça dels Oms.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit