L'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, va visitar dilluns la zona propera a la frontera amb Andorra on va tenir lloc l'esllavissada dissabte a la matinada.

L'alcalde es va trobar, al centre de coordinació instal·lat pel Govern Andorrà, amb el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, el consol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila, el cap de l'Àrea de Mobilitat d'Andorra, Jaume Bonell, i altres autoritats. A la cita també hi van ser presents els mitjans d'emergència que estan portant a terme les tasques per condicionar la zona i minimitzar els desperfectes i inconvenients al trànsit, segons va informar l'Ajuntament alt-urgellenc. Fonts del mateix consistori han remarcat que «des de poques hores després de l'esllavissada es va poder obrir el trànsit als vehicles lleugers de menys de dos metres d'alçada per una via habilitada a la part posterior del centre comercial i pel pàrquing d'aquest».

L'alcalde va agrair «els esforços de tots els equips d'emergència que estan participant en els treballs» i va reiterar l'oferiment de col·laboració per part de l'Ajuntament de la Seu i del Govern de la Generalitat.