L'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU) ha convocat una nova oferta formativa per als treballadors de la comarca. La nova proposta, oberta a tothom, es portarà a terme els pròxims mesos de setembre i octubre i se centrarà en el màrqueting per a mòbils i la intel·ligència emocional.

El primer curs, que començarà el dos de setembre i acabarà el catorze d'octubre, portarà per títol «Pla de màrqueting per a mòbils», i anirà a càrrec de la urgellenca Sandra Castiñeira. El curs constarà de 30 hores i s'endinsarà en les estadístiques sobre l'ús dels mòbils, les especificitats del màrqueting per a telèfons i tauletes i aportarà xifres sobre el comportament dels usuaris. Igualment, es parlarà del format web, les aplicacions i les seves utilitats i objectius, segons han explicat els organitzadors. La segona proposta formativa portarà per títol «Intel·ligència emocional» i anirà a càrrec de la professora Cristina Moreno. Aquest curs, que es farà durant el mes d'octubre, també tindrà una durada de 30 hores, durant les quals s'analitzarà la construcció de les emocions, la consciència emocional, la funció de cada emoció i la intel·ligència emocional tant en la vida quotidiana com en les relacions personals.

Per participar en els cursos de l'Associació d'Empresaris cal fer la inscripció prèvia a través del correu electrònic info@aeau.org.