La delegació d'Òmnium Cultural de la Cerdanya ha organitzat el primer Sopar Estellés a la comarca. L'activitat, de caire social, cultural i polític, es farà demà, dimecres, a partir de dos quarts de nou del vespre al restaurant Les Heures d'en Dídac de Talltorta, al municipi de Bolvir.

El Sopar Estellés és un acte literari en homenatge a l'escriptor i poeta Vicent Andrés Estellés impulsat per la direcció nacional d'Òmnium des de l'any 2010 amb l'objectiu de difondre el nom de Vicent Andrés Estellés i la seva obra, segons han explicat des de l'entitat. En aquest sentit, durant l'àpat es fomentarà el debat sobre qüestions diverses com ara el sexe, el menjar, la mort o el país, tal com han enumerat els mateixos responsables de l'acte.

El sopar a Talltorta, que té un cost de 20 euros i requereix reserva prèvia, tindrà la conducció de la directora de la biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà, Maria Àngels Terrones. L'activitat té la coordinació a escala nacional i en l'àmbit dels Països Catalans de la Federació Llull, de la qual forma part l'entitat Òmnium Cultural.