L'Ajuntament de Puigcerdà executarà en les pròximes setmanes un projecte de millora urbanística a Age, un dels nuclis agregats més grans del terme municipal. L'actuació té com a principal finalitat refer el carrer de la Font, un dels que creuen el nucli i que dona accés al vial principal, i renovar el col·lector d'aigües del subsol.

Segons han explicat des de l'Ajuntament, l'actuació comportarà la coordinació amb el Consell Comarcal, administració que s'encarregarà de les obres que afecten el col·lector. La renovació del tram del col·lector que travessa aquesta zona d'Age feia anys que estava pendent de fer i ara els dos organismes han consensuat un projecte que permetrà renovar tant els serveis com la superfície del carrer. Pel que fa a la participació de l'Ajuntament, es basarà en la renovació de les xarxes de serveis del subsol i la renovació del paviment amb una capa d'aglomerat asfàltic que afavorirà el trànsit rodat. L'equip de govern municipal treballa amb la previsió que les obres es pugui executar abans de desembre a fi que estiguin enllestides a l'inici de la campanya turística d'hivern, quan Age, com bona part de la comarca, pot arribar a triplicar puntualment el nombre d'habitants.

El projecte forma part del pla de millora urbana dels nuclis agregats que complementa les actuacions al nucli de Puigcerdà i que ja va invertir 48.000 euros l'estiu passat.