El Comitè de Defensa de la República de Cerdanya (CDR) ha convocat una nova acció de protesta per aquest divendres al vespre a la frontera de Puigcerdà i ha anunciat la voluntat de lliurar a la Policia Nacional espanyola, la qual té la comissaria just davant la frontera, un manifest en el que els sobiranistes insten els agents a abandonar la Cerdanya. El CDR cerdà ha fet una crida a la població a sumar-se a la protesta, que es farà a dos quarts de vuit del vespre.

Els convocants han publicat a les xarxes socials el manifest que llegiran i volen entregar al cos policial. Després de l'exposció de motius, el CDR argumenta que 'Per tot això, les forces d'ocupació no són benvingudes a la Cerdanya i exigim la immediata renúncia a l'uniforme dels seus membres o a l'abandonament de la nostra comarca. No podem permetre tenir conciutadans que emparen un cos policial que ha comès crims contra la humanitat i la democràcia'.

El CDR apunta finalment que 'Per aquests motius demanen que la caserna sigui abandonada en un termini no superior a una setmana per ubicar-hi un Ateneu Popular de la Cerdanya, disponible per a totes les entitats de la comarca'.