28 de octubre de 2019
28.10.2019

Les voladures al túnel de Tresponts es reprendran el novembre

28.10.2019 | 00:08

El Govern ja té els permisos necessaris per reprendre les voladures a les galeries auxiliars del túnel de Tresponts, a la carretera C-14. La previsió és que les detonacions es comencin a fer a mitjan mes de novembre.

La comissió de seguiment d'aquestes obres s'ha reunit a Organyà i el director general d'Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores, ha insistit a dir que els treballs «mai s'han aturat i, per tant, s'estan executant seguint el calendari previst. A més, ha reiterat que només hi va haver un problema entre empreses privades i que un cop la Generalitat va trobar-ne una en substitució de la qual va rescindir el contracte, aquests treballs es reprendran en dos o tres setmanes.

Des del 14 d'octubre, a la zona del petit túnel de Tresponts preexistent s'hi dona pas alternatiu per facilitar el bon funcionament dels treballs. El Govern confia que en tres setmanes ja es pugui normalitzar la circulació en aquest punt per on passen 6.344 vehicles al dia.

El túnel que s'està construint tindrà una longitud d'1,3 quilòmetres i vol evitar el pas de vehicles per un tram especialment sinuós del congost de Tres Ponts. Lobra que costa més de 35 milions d'euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook