El grup d'ERC de Cerdanya enceta aquest diumenge tres de novembre la campanya electoral amb un acte a Puigcerdà sota el format de vermut-tertúlia, tal com l'han definit els mateixos organitzadors. La conversa oberta comptarà amb la participació de Montserrat Bassa, Jordi Martí i els candidats i candidates de la formació republicana a la Cerdanya, Olga Vinyeta, Montse López i Lluís Millans.

Els polítics participants a l'acte debatran sobre l'estat actual del procés sobiranista amb l'atac repressor de l'estat espanyol i la perspectiva del partit davant d'aquesta nova contesa electoral, la qual arriba després del fracàs negociador que ha impossibilitat la formació d'un govern.

El vermut tertúlia, convocat sota l'eslògan d'Amnistia, començarà a dos quarts de dues del migdia al restaurant Kennedy de la Plaça dels Herois de Puigcerdà. Montse Bassa és germana de la consellera de Treball empresonada, Dolors Bassa, i fundadora de l'Associació Catalana pels Drets Civils. Jordi Martí va ser alcalde de Sant Pere de Ribes i és senador