El restaurant de l'hotel Cerda-nya EcoResort de Prullans ha acollit una jornada de formació adreçada a tot el personal de cuina dels menjadors escolars de l'Alt Urgell i la Cerdanya que formen part del projecte Mengem d'Aquí. La formació ha anat a càrrec dels cuiners Jordi Tomàs, del Cerdanya EcoResort i Marc Puig-Pey, de la Fundació Alícia del Món Sant Benet, i ha tingut la col·laboració d'Elena Roura, que també forma part de la Fundació Alícia. Segons ha remarcat el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, el Cerdanya EcoResort de Prullans va rebre l'any 2018 el premi Remenja'm, el qual distingeix els restaurants respectuosos i conscienciats en evitar el malbaratament alimentari. A la formació hi han participat disset cuineres, cuiners i ajudants dels menjadors escolars adherits al projecte Mengem d'Aquí, el qual rep el suport de personal tècnic del Consorci Alt Urgell-Cerdanya, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell i el de la Cerdanya amb fons Feder i del Govern.