La Cerdanya ha viscut una jornada electoral moguda amb un problema a la mesa de Bellver i l'entrada d'agents a Llívia. L'escrutini dels resultats de les eleccions d'aquest 10-N a Puigcerdà han deixat una participació final del 64,05%. Els resultats han tornat a proclamar ERC com la força guanyadora amb 1.073 (27,99%), guany que ja va obtenir les eleccions passades amb un centenar més de vots.

La segona força més votada a la capital de la Cerdanya, JxCat, ha pres la segona posició al PSC respecte a les passades eleccions del 28A.

La jornada ha congregat 3.855 vots, 43 dels quals han estat blancs i 22 nuls. La xifra d'abstenció s'ha situat en un 35,95%.

Resultats de les Eleccions Generals a Puigcerdà

Comprova els resultats a Puigcerdà de les Eleccions Generals del 10 de novembre al nostre especial. A més dels de la teva localitat de la Cerdanya, pots consultar tots els resultats, a nivell nacional i també per municipi, província i comunitat autònoma.

A més, pots accedir a l'escrutini actualitzat de la jornada electoral, amb els resultats de cada partit i els escons que suma en cada moment, així com la dada necessari que es requereix per obtenir majoria absoluta, establerta en 176 diputats. També es pot fer la recerca a través de les diferents pestanyes dels gràfics i comprovar la comparativa amb els resultats del 10-N