En el marc del conveni de col·laboració entre els dos ajuntaments, la Seu d'Urgell va ser prenent el cap de setmana passat a la Fira Orígens que es va celebrar a Olot, capital de la Garrotxa.

Segons ha informat el mateix consistori alt-urgellenc, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega juntament amb les tècniques de Promoció Econòmica van visitar durant el cap de setmana la vuitena edició de la Fira Orígens d'Olot.

En aquest sentit, la presència alt-urgellenca a la Garrotxa serveix per tornar l'intercanvi empresarial i institucional, ja que representants del certamen garrotxí van ser presents en la darrera edició de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell. Delegats de la fira Orígens van formar part de l'aula de tast de la 25a Fira de Formatges Artesans del Pirineu amb degustacions de productes de la seva comarca.

L'Ajuntament de la Seu ha remarcat que a la Fira Orígens, que està formada per una selecció de productes i productors locals amb una aposta específica per la producció ecològica, també hi van ser presents productors agroalimentaris de l'Alt Urgell.