Un grup de dotze establiments comercials dedicats a l'alimentació de la Seu d'Urgell s'ha unit per llançar dos paquets de productes relacionats amb el Nadal. Amb els títols «Dolç Màgic de les Munta-nyes» amb referència al lema que aixopluga la campanya de Nadal a la capital alt-urgellenca i «Sabors de Nadal», els dotze establiments han presentat els seus productes nadalencs locals: la pastisseria Cadí ha creat una galeta en forma d'avet de Nadal feta de pasta seca, que s'inspira en el conte dels Minairons; els forns de pa Duat i Sansa proposen xocolatines i piruletes amb sorpresa, mentre que el forn de pa Crosta i Molla presenta novament un canut del minairó, fet de pasta i farcit de codonyat amb canyella.

D'altra banda, el forn Serafí ha elaborat diverses galetes de pasta de te amb colors i motius nadalencs, i els forns Sant Joan i Blasi proposen una galeta de canyella amb cara de minairó.

Els quatre establiments de Sabors de Nadal són la carnisseria Charlie, la xarcuteria Pagès, Fruites Seu i Infus Els Escoberts, els quals proposen productes càrnics, de fruita i infusions amb galetes.