10 de desembre de 2019
10.12.2019
Regió7

L'AUCer omple amb mil boles solidàries l'Arbre dels desitjos

L'acció realitzada amb l'Ajuntament de Puigcerdà recapta 6.000 euros per a La Marató de TV3

09.12.2019 | 20:10
L'Arbre dels desitjos amb les boles solidàries a la plaça Santa Maria

L'Associació Universitària de Cerdanya ha valorat com un nou èxit la celebració dissabte passat de l'acció solidària «L'arbre dels desitjos», amb la qual Puigcerdà se suma a la recaptació de fons per a La Marató de Televisió de Catalunya.

Segons han explicat els mateixos organitzadors, l'acció va permetre penjar un miler de boles de Nadal a l'avet instal·lat davant el campanar de la plaça Santa Maria.

Mentre s'espera conèixer les dades definitives, l'organització ha avançat que les primeres estimacions apunten que dissabte es va aconseguir l'objectiu de recaptar uns 6.000 euros, una xifra que iguala l'assolida l'any passat.

L'acció «L'arbre dels desitjos» consistia a fer una aportació mitjançant l'adquisició d'una bola de Nadal, a la qual es podia escriure un desig i posteriorment penjar-la a l'avet, de manera que el resultat quedarà visible durant tota la campanya de Nadal.

L'activitat, organitzada conjuntament amb l'Ajuntament de Puigcerdà, va incloure una actuació del Grup Jove de la Companyia Dansart Cerdanya amb un espectacle de dansa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit