Alp ha cedit a Puigcerdà dijous la seu del Parc de Nadal, que des de fa nou anys organitzen els dos municipis de manera mancomunada. En els quatre dies que el Parc ha estat obert a Alp ha rebut un total de 3.500 visitants, amb la qual cosa els seus responsables han vist consolidades unes xifres que situen la proposta com un dels referents com a complement de l'esquí durant la campanya de Nadal. Amb aquest nivell d'assistència, el Parc tancarà a Puigcerdà amb tota probabilitat mantenint un balanç d'entre vuit i nou mil assistents.

En els primers dies del Parc, han tingut especial èxit les tres activitats noves que s'han organitzat en aquesta edició, és a dir l'aula sensorial, la de llum negre i l'hort. La responsable tècnica del Parc, Diana Aguilar, ha explicat que en aquesta edició s'ha aconseguit popularitzar més l'accés a la tirolina a través d'un sistema de consecució de monedes que es podien aconseguir als tallers que hi havia al recinte. Aquest fet ha evitat que, com passava en anys anteriors, molts nens repetissin el llançament en tirolina i en bloquegessin d'altres.

Aguilar ha remarcat que l'organització espera que a Puigcerdà es mantingui l'èxit de públic d'Alp: «Ja fa uns quants anys en què les xifres són similars als dos municipis, esperem que sigui igual». Aguilar va anunciar en la presentació del Parc de Nadal feta a Puigcerdà fa unes setmanes que aquesta serà la seva última edició al capdavant de l'equip organitzatiu.

El Parc de Nadal obrirà les portes al poliesportiu de Puigcerdà les tardes d'avui divendres, dissabte i dilluns de quatre de la tarda a dos quarts de nou del vespre.