L'Ajuntament de la Seu ha anunciat les primeres activitats de la nova edició del cicle «Parlem de Formatge». Es tracta de tres sessions de show cooking i un berenar per a infants que se celebraran dissabte, 14 de març.

La primera sessió s'iniciarà a les 11 del matí amb l'elaboració d'un panet farcit amb ceba de Coll de Nargó, papada i formatge Ermesenda, a càrrec de Salvador Maura, de la formatgeria artesana Mas d'Eroles. La segona sessió de show cooking es dirà «A la recerca d'un maridatge ideal» i s'iniciarà a les 12 amb el sommelier de l'Infús, Vicky Mateu, que explicarà com unir infusions, mantega d'herbes i galetes amb mató Cadí.

La tercera sessió, que es farà a la 1 del migdia, oferirà l'elaboració d'una torrada de carpaccio de peu de porc de Cal Pagès amb formatge Ermesenda de Mas d'Eroles, una minihamburguesa ecològica de Ca l'Andreu amb formatge de cabra L'Oliva i un iogurt ecològic d'Ecofranc amb melmelada de Cal Casal.