El Tren Groc torna a circular per l'Alta Cerdanya i el Conflent. Després de mesos d'aturada per obres i el període de confinament, el popular 'Canari' ha reprès els trajectes entre la Tor de Carol i Vilafranca amb una nova oferta tarifaria que comença a satisfer les demandes històriques del comitè d'usuaris per fer d'aquest tren un mitjà de transport assequible.

La Societat Nacional de Camins de Ferro (SNCF) titular de la línia ha obert una nova línia de venta de bitllets a cinc euros per Internet i, igualment, un nou règim de descomptes en la venta per finestreta.

El Tren Groc torna a circular des d'aquest cap de setmana amb un quadrant de deu freqüències diàries Per tal de promoure la reactivació del servei en els mesos de temporada alta turística, l'SNCF ha posat a disposició dels usuaris un paquet diari de 80 places a cinc euros al portal ferroviari de la regió occitana i webs vinculats amb la companyia. Aquestes places es vendran els mesos de juliol i agost i complementen altres ofertes que els viatgers poden trobar a les estacions de la línia.

La línia del Tren Groc és un dels referents turístics no tan sols de l'Alta Cerdanya sinó que de tota la vall i cada any és un dels atractius més demandats també a les oficines de turisme de Puigcerdà. Actualment està pendent de l'aprovació d'un projecte de modernització que n'ha de garantir el futur. El Comitè d'Usuaris porta a terme de des de fa anys una campanya de pressió a les administracions locals, regionals i estatals per aconseguir la inversió necessària. Un estudi fixa en 150 milions la despesa necessària per renovar la línia. El govern regional s'ha compromès a donar-li suport.