La Trobada amb els Acordionistes del Pirineu, que habitualment se celebra el darrer cap de setmana de juliol i els primers dies d'agost, tindrà lloc enguany entre el 28 d'agost i el 2 de setembre, com a conseqüència de la crisi sanitària de la covid-19. L'esdeveniment, que arribarà enguany a la seva 45 edició, està organitzat per l'Associació Arsèguel i els Acordionistes del Pirineu i compta amb el suport i la col·laboració de diverses institucions i entitats. Enguany, els concerts que conformen la programació es duran a terme a la Seu d'Urgell, Puigcerdà, Arsèguel (Alt Urgell) i Montferrer i Castellbò (Alt Urgell) i comptaran amb la participació de músics de Catalunya, Occitània, Aragó, Cantàbria, Rússia, Uruguai i Moldàvia.

El primer dels concerts tindrà lloc a la plaça Joan Sansa de la Seu d'Urgell el divendres 28 d'agost a les vuit del vespre. Dissabte 29 i diumenge 30, se n'han programat al Parc de l'Església d'Arsèguel en horaris de matí, tarda i nit, i dilluns 31, també a Arsèguel, hi haurà concerts fins a migdia. Mentre, el dia 1 de setembre, la Trobada es traslladarà al Casino Ceretà de Puigcerdà, amb un concert a les deu de la nit, i es clourà a la plaça Major del nucli de Castellbò el 2 de setembre, també a les deu de la nit.

A més, durant el dies 28, 29 i 30 d'agost, el Parc de l'Església d'Arsèguel acollirà un fira de luthiers. Al mateix espai també hi haurà servei de bar i restaurant i, com cada any, s'habilitarà un camp del poble per fer-hi acampada durant els dies de celebració de la Trobada, així com espais d'aparcament de cotxes i caravanes.