El Punt Òmnia ha començat la segona setmana de tallers d'Ecoturisme Urbà. Els participants en aquesta activitat han pogut visitar aquesta setmana l'exposició 'Natura de l'Alt Urgell: patrimoni i recurs', la qual ha quedat ubicada a la cinquena planta de l'Espai Ermengol de la Seu d'Urgell, de la mà de l'expert ornitòleg Jordi Dalmau, de l'empresa de formació i divulgació Aubèrria. Igualment, els assistents han visitat el cedre del Parc del Cadí, considerat arbre singular de la ciutat, aixíc com la geologia de la Catedral de Santa Maria d'Urgell.

Segons ha explicat el mateix Ajuntament de la Seu, els tallers organitzats pel Punt Òmnia tenen com a objectiu donar a conèixer la natura de la capital alt urgellenca a través de les noves tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Així, la proposta d'aquests nous tallers fa un recorregut pels punts d'interès ecoturístic recollits en el mapa 'La Seu Naturalment' i ensenya als assistents a accedir a l'explicació de l'element i les seves característiques a través de codis QR.

El Punt Òmnia planteja dues modalitats de tallers per aquest mes d'agost: els dimecres, l'activitat és oberta a tots els públics, mentre que els dijous, el taller està orientat a persones a partir de 60 anys. L'activitat és gratuïta i té una durada d'una hora i mitja. Des del consisotori han remarcat que la proposta es porta a terme amb totes les mesures de seguretat i prevenció sanitàries i per tant l'aforament de cada taller està limitat.