27 de agost de 2020
27.08.2020
Regió7

El Grup de Recerca suspèn totes les activitats previstes

L'entitat detecta aquest estiu un descens del nombre d'assistents a les conferències

26.08.2020 | 22:32
Una conferència organitzada pel Grup de Recerca de Cerdanya

El Grup de Recerca de Cerda-nya ha anunciat la suspensió de les activitats previstes per a les pròximes setmanes per reduir el risc de contagi de la covid-19.

Així, atenent les indicacions de les autoritats sanitàries, l'entitat cultural cerdana ha emès un comunicat en el qual argumenta que, «a causa de les mesures de lluita contra la covid-19 dictades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, ens veiem obligats, a contracor, a suspendre les cinc conferències restants del cicle 'A l'estiu, recerca't', així com el sopar de lliurament dels premis Josep Egozcue i Sebastià Bosom del dia 5 de setembre. Entenem que es tracta d'una causa de força major i volem contribuir a la reducció de l'activitat social demanada pel president de la Generalitat de Catalunya per tal de lluitar contra la pandèmia».

Responsables del Grup de Recerca han apuntat que en les conferències i altres actes que ha celebrat fins ara, han detectat una reducció del nombre d'assistents, que ha passat d'una mitjana d'entre 40 i 45 persones l'any passat a una de 35 aquest estiu postconfinament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook