Rosa Mallafré ajuda a vendre durant el mes d'agost al forn Saint Pierre de Puigcerdà, que regenta el seu fill, Pere Serra Mallafré. El forn, situat a l'inci de l'avinguda de Catalunya que dona accés al nucli urbà, és un dels de més afluència de clients pels seus productes i, precisament, per una situació que el fa ideal per als veïns dels pobles i nuclis agregats que volten la vila. Rosa Mallafré afirma que «nosaltres el mes d'agost sempre hem treballat molt, però aquest any hi ha hagut més gent durant més temps perquè hi ha qui s'ha confinat a la Cerdanya; el juliol hem treballat més». Mallafré ha explicat que encara no han pogut fer balanç de la farina utilitzada durant l'estiu perquè la feinada encara es manté, però ha argumentat: «Que aquest any hi ha hagut més gent? Sí, perquè els que marxaven a l'estranger s'han quedat aquí, i la Cerdanya ha estat un lloc on ha pujat molta gent; ho notem també perquè les cues que teníem cada any el mes d'agost, aquest estiu duren més».