El formatge Urgèlia de Cadí ha guanyat el premi Or al concurs de formatges 2020 Soft Awards en la categoria de llet de vaca.

Segons ha informat la Cooperativa Cadí, aquest concurs, que organitza la Specialty Food Association, se celebra anualment als Estats Units com a primer país productor mundial de formatges. En l'actual edició del concurs hi han participat prop de 2.000 productes d'especialitat de tot el món.

La cooperativa alt-urgellenca ha apuntat que el reconeixement al formatge Urgèlia «ens fa especial il·lusió, ja que coincideix amb la celebració del 105è aniversari de la cooperativa i és el resultat de l'esforç, la dedicació i la professionalitat de tothom. Socis ramaders, treballadors, proveïdors, clients i consumidors, feu d'aquesta cooperativa un gran equip i família».

En aquest sentit, els productors del formatge guardonat han donat les «gràcies tothom per fer possible seguir elaborant productes de la més alta qualitat i continuar treballant amb passió per fer créixer el nostre projecte. Gràcies per mantenir la nostra essència».

La Cooperativa Cadí és una de les empreses més arrelades al ter-ritori amb una trajectòria de més d'un segle recollint llet de ramaders de l'Alt Urgell i la Cerdanya.