L'Oficina Jove de l'Alt Urgell ha obert el termini per formalitzar les inscripcions per poder fer el curs de monitor de menjador escolar, que es farà del 28 de setembre al 4 d'octubre en modalitat online, amb la col·laboració de l'Escola Forca.

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Joan Llobera, ha explicat que «hem rebut una gran demanda de persones interessades a fer aquest curs i per aquest motiu hem decidit oferir-lo. És una nova oportunitat per als joves de la comarca de seguir formant-se en el món del lleure i així ampliar el seu currículum». Així, el curs s'adreça a persones majors de 18 anys que estiguin interessades a formar-se en l'àmbit de l'educació en el lleure.

La finalitat del curs és fer un breu recorregut pels àmbits temàtics imprescindibles en els menjadors escolars, oferir recursos i orientacions per tal que els mateixos alumnes puguin ampliar i aprofundir els seus coneixements en aquells aspectes que creguin més convenients, segons han remarcat des de l'Ajuntament.