El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell proposa 4 tallers gratuïts de competències digitals per a la pròxima tardor. Els dies 7 i 8 de setembre es podran formalitzar les inscripcions de manera telemàtica. Si la situació de la pandèmia ha millorat els tallers seran presencials i s'iniciaran a partir de l'1 d'octubre. Els tallers, que compten amb cinc places cadascun, tindran lloc a l'espai Òmnia, però també estan pensats per poder realitzar-los online si així fos necessari per la situació de la covid-19.

Els tallers que es realitzaran seran:

  • Instagram: aprendre a fer un ús correcte de l'App Instagram. Els dilluns de 16 a 17 hores.
  • Calendaris: aprendre a crear un calendari 2021 personalitzat. Els dilluns de 17 a 18 hores.
  • Estimulació cognitiva: estimular i treballar la ment. Els dimarts de 15.30 a 17 hores.
  • Mou-te pel mòbil: cal portar telèfon mòbil intel·ligent (smartphone) personal per aprendre a fer-lo anar. Els dijous de 15.30 a 17 hores.

En aquesta ocasió s'ha hagut de reduir el nombre de places dels tallers per tal de poder complir amb la distància de seguretat i la higiene que recomana el PROCICAT amb l'objectiu d'evitar la propagació de la Covid-19. Per aquest motiu, cada taller compta només amb 5 places.

Les inscripcions s'hauran de fer a través del web de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell: http://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions però aquelles persones que necessitin fer la seva inscripció de forma presencial per manca de recursos materials i/o personals podran demanar cita prèvia trucant el Punt Òmnia al 973 353 008 per poder formalitzar-la amb el suport de la dinamitzadora d'aquest servei.