L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha obert una segona convocatòria per ajudar les persones en situació d'atur o ERTO a causa de la crisi sanitària provocada per la covid-19. Aquesta nova convocatòria es va iniciar ahir, 1 de setembre, i s'allargarà fins al dia 14.

Aquest és un ajut que s'estableix en forma de targetes moneder que es podran utilitzar només en comerços de la Seu d'Urgell. La mesura beneficia, per una banda, les persones de la ciutat que han vist alterada la seva situació laboral a causa de la pandèmia i, alhora, es contribueix a dinamitzar l'economia local. Els ajuts s'adrecen a persones empadronades a la Seu i s'estableixen xifres de 400 euros als que s'hagin quedat a l'atur i no rebin cap prestació, 250 euros a persones que s'hagin quedat a l'atur i rebin una prestació d'atur i 100 euros a persones que treballin en empreses de la ciutat o comarca i hagin estat afectats per un ERTO.

Per sol·licitar l'ajut cal omplir un formulari telemàtic disponible al web de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i cal adjuntar una digitalització del document d'identificació i el document justificatiu d'acomiadament o acabament de contracte.