04 de setembre de 2020
04.09.2020
Regió7

El doctor Xavier Conill, nou director adjunt de l'Hospital de Cerdanya

Amb el seu nomenament es completa la renovació de la cúpula de l'equipament transfronterer

03.09.2020 | 22:39
El doctor Xavier Conill, director general adjunt del centre cerdà

El doctor Xavier Conill ha estat nomenat director general adjunt de l'Hospital de Cerdanya, i així es completa la renovació de la cúpula de l'equipament transfronterer que encapçala, per primera vegada, un facultatiu francès: Vincent Rouvet. Conill coneix el projecte del centre sanitari ja des d'abans de la seva obertura. El nou director adjunt va participar en la confecció del pla de viabilitat, el concurs d'idees del projecte arquitectònic i el pla funcional del 2005. El doctor aportarà la seva experiència en el camp de la gestió, tant en hospitals com des de l'administració, tenint en compte que, al Servei Català de la Salut, ha estat tècnic de la Unitat d'Atenció Hospitalària, subdirector de l'Àrea Sanitària, cap del Gabinet de Direcció i cap de la Secretaria tècnica.

De la seva primera etapa en el projecte del transfronterer, Conill en destaca la seva participació en la preparació del conveni i estatuts que, ja sota la forma jurídica de dret europeu AECT, van determinar l'actual estructura societària de l'hospital, el primer d'aquestes característiques a Europa. Ara, en el moment de prendre possessió de la seva nova responsabilitat, s'ha mostrat «il·lusionat» per retornar al projecte.

Conill ha afirmat que entoma aquesta tasca des d'un esperit de servei «a la població de la Cerda-nya, davant del repte de construir un model diferent de col·laboració més enllà de les fronteres, servei als professionals de l'hospital i servei a un projecte que està destinat a ser l'exemple de l'Europa dels ciutadans». El doctor ha treballat, dins l'àmbit empresarial, a la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i l'Institut de Diagnòstic per la Imatge.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit