Un total de 281 infants han gaudit de les diferents propostes esportives de la temporada d'estiu a la Seu d'Urgell. El mes de juliol es van dur a terme cinc torns d'activitats esportives sota el títol «A l'estiu, tot l'Eeport» i a l'agost, amb la proposta «A l'estiu, aventura!», quatre més.

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, cada grup ha fet les activitats separadament i amb el mateix monitor de referència durant tot el torn. Les diferents propostes també han hagut de ser adaptades a la situació sanitària. Tot i això, s'ha pogut mantenir la diversitat d'activitats en cada torn. El regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Carlos Guàrdia, ha remarcat que «la resposta de la ciutadania ha estat molt bona, ja que el casal va tenir molt bona acceptació, i va agrair la feina dels tècnics del servei d'esports i dels monitors i monitores del casal». Guàrdia també ha volgut agrair «la confiança que les famílies han dipositat, novament, en l'oferta lúdica i esportiva de la regidoria d'Esports».

Les activitats més ben valorades del juliol han estat l'escalada, el piragüisme i l'excursió en BTT. De l'agost, el trekking aquàtic.