09 de setembre de 2020
09.09.2020
Regió7

Alba Pérez rep el Premi AUCer-Vila de Puigcerdà com a millor estudiant de la Cerdanya

La jove de Bellver va obtenir una nota mitjana de 9,51, una de les millors de Batxillerat a Catalunya

09.09.2020 | 18:31
Alba Pérez en l'acte de lliurament.

L'Ajuntament de Puigcerdà i l'Associació Universitària de Cerdanya han lliurat aquest dimecres el Premi AUCer-Vila de Puigcerdà a Alba Pérez Marginet, de l'Institut Pere Borrell de Puigcerdà. El premi reconeix el millor estudiant de Batxillerat de la Cerdanya amb una beca de 1.700 euros per a l'inici dels seus estudis universitaris.

Pérez, de Bellver de Cerdanya, ha completat els seus estudis amb una nota mitjana de 9,51, una de les millors de Catalunya aquest curs 2020-2021. Aquesta tardor començarà a cursar el Grau de Global Studies a la Universitat Pompeu Fabra, a Barcelona. Marginet ha rebut el premi de mans de l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira; el president de l'Associació Universitària de Cerdanya, Francesc Armengol, i la vicepresidenta de l'AUCer, Maria Àngels Terrones.

L'acte de lliurament s'ha fet en aquesta ocasió a la Sala Sebastià Bosom de l'Arxiu Comarcal de Cerdanya, amb cabuda limitada i emès des del canal de l'AUCer a Facebook. Hi han assistit familiars de l'alumna premiada i representants de l'Institut Pere Borrell i de les dues institucions que concedeixen la distinció.

Cal recordar que aquest juliol, per la prevenció de la Covid-19, no s'ha celebrat la Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà, en el marc de la qual se sol lliurar el Premi AUCer-Vila de Puigcerdà. Des de l'Ajuntament i des de l'Associació Universitària s'ha volgut recordar que aquest guardó té com a objectiu "potenciar la formació universitària dels estudiants de la comarca, reconèixer l'esforç i la trajectòria acadèmica de l'alumne més brillant i ser un ajut econòmic pels futurs estudis universitaris". 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit