El sector turístic de la Cerdanya, agrupat en la nova patronal Empresariat Cerdanya, va fer ahir un donatiu de 6.000 euros a la Fundació Hospital de Puigcerdà. L'acte va tenir lloc a la sala de plens de l'ajuntament de Puigcerdà i va tenir accés limitat per seguir la normativa sanitària.

Empresariat Cerdanya va organitzar els dies 27 i 28 de juny de 2020 el Welcome Summer Cerdanya 2020, amb representació a tots els municipis de la comarca i la participació de 115 empreses i 10 sectors productius del territori. El Welcome Summer Cerdanya 2020 va ser el resultat de la col·laboració publicoprivada per donar valor a la marca Cerdanya i poder explicar al visitant i al públic local que la comarca estava preparada per reprendre la seva activitat econòmica tan castigada per la pandèmia de la covid-19.

L'esdeveniment, que s'estrenava aquest any, va plantejar el reemborsament del tiquet del túnel del Cadí en activitats i serveis turístics a més d'aquest donatiu solidari per a la sanitat de la comarca, una acció solidària en què tothom que hi va participar va poder donat a favor de la Fundació Hospital de Puigcerdà. «Donacions petites, aportacions grans, patrocinadors i entitats públiques van unir les seves forces per poder ajudar a la Fundació», expliquen responsables d'Empresariat, que afegeixen que «va ser un cap de setmana molt necessari per a tothom per recuperar les il·lusions perdudes durant molts de dies».