El grup de Compromís per la Seu d'Urgell ha denunciat el que considera una mala gestió de Junts i ERC en referència a uns urinaris tancats que han costat més de 100.000 euros.

Segons han denunciat els regidors de l'oposició, l'equip de govern de PDeCAT i ERC va iniciar la tramitació de compra i instal·lació d'un urinari públic l'any 2018 amb un cost de 104.372,30 euros i «ara els urinaris s'hauran de traslladar al bell mig de la plaça perquè no es podien instal·lar al local habilitat per fer-ho».

En aquet sentit, des de Compromís per la Seu han argumentat que «l'any 2018, sota el govern del PDeCAT, liderat per Batalla i Fier-ro, amb la col·laboració imprescindible i habitual d'ERC, liderat per Viaplana, es van iniciar els tràmits per a la instal·lació d'uns urinaris públics a la plaça de Joan Sansa com a proposta d'ERC i com a condició per pactar i aprovar els pressupostos de l'any 2018. Aquests lavabos han costat la xifra de 104.372,30 euros i no es podran inaugurar mai a la ubicació inicial pels conflictes veïnals que això ha generat a la comunitat de veïns de l'edifici».