Membres de tots els cossos policials i de Protecció Civil de Puigcerdà així com del de Bombers de la Generalitat seguien, sense trobar, anit, a una veïna de la vila que està desapareguda des de diumenge passat. Es tracta de Pepita Llebot, una dona de 76 anys, que viu a la capital cerdana amb un familiar.

La desaparició es va denunciar diumenge a la tarda i des de llavors un ampli equip de Mossos d'Esquadra, Bombers, agents de la Guàrdia Civil i de Protecció Civil va activar un operatiu de recerca en què participen mitjans aeris, terrestres i bussejadors.

Pepita Llebot, que fa 1,55 metres d'alçada i té els cabells curts i rossos, té un principi d'Alzheimer, per la qual cosa els responsables de la recerca creuen que es devia despistar i desorientar. Fins ara, la recerca s'ha fet als entorns de Puigcerdà pel costat de Rigolisa, l'estany -on s'han submergit bussejadors- i els camins i prats que limiten amb Ur i Llívia.

Els cossos implicats en la recerca han difós per les xarxes socials una fotografia de Pepita Llebot i han fet una crida a la població a col·laborar en la recerca.