L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha anunciat l'inici de les obres del nou consultori mèdic de Castell-ciutat. Segons ha explicat l'equip de govern, aquesta setmana han començat les obres d'adequació del nou consultori mèdic del poble de Castellciutat, el qual s'ubicarà als antics estudis de l'emissora municipal Ràdio Seu.

Segons consta en el dossier del projecte, l'actuació consisteix en el condicionament de la planta baixa d'aquest edifici, de titularitat municipal, que té uns 45 metres quadrats, com a dispensari mèdic. El nou equipament oferirà una sala d'espera, dues consultes i uns lavabos. L'Ajuntament ha adjudicat les obres a l'empresa Àrids i Formigons Pont d'Espia SL per un pressupost total de 57.342,14 euros i tindran una durada d'un mes i mig, aproximadament, de ma-nera que estarà a punt a final d'any. L'Ajuntament ha remarcat que amb aquest nou equipament, «a part de millorar d'una manera significativa els espais i la comoditat per a l'atenció sanitària dels veïns i veïnes de Castellciutat i dels professionals sanitaris, el consistori urgellenc s'estalvia el lloguer del local actual».

Des de l'Ajutament han remarcat que amb aquest nou equipament, «a part de millorar d'una manera significativa els espais i la comoditat per a l'atenció sanitària» dels veïns de Castellciutat i dels professionals sanitaris, el consistori s'estalvia el lloguer del local que ocupa actualment. Les obres s'afegeixen a les del nou CAP de la Seu d'Urgell.