L'Ajuntament de la Seu d'Urgell va aprovar en el ple celebrat dilluns a la nit de forma telemàtica la rebaixa de l'Impost de Béns Immobles (IBI) en un 0,5%, tot vinculant-ho a la disminució de l'IPC que hi ha hagut aquest any. La mesura va comptar amb els vots favorables de l'equip de govern (Junts x la Seu i ERC), l'abstenció del Compromís x la Seu i el vot en contra de la CUP.

En aquest ple d'ordenances fiscals, l'Ajuntament de la Seu també va tirar endavant una bonificació de l'Impost de Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO) del 95% per aquelles obres que instal·lin plaques solars per autònoms amb l'objectiu de seguir estimulant l'ús de les energies renovables al municipi.

Un altre punt important que va aprovar el ple va ser l'exempció de la taxa de taules i cadires per la restauració i també la taxa del mercat setmanal per a tot aquest any 2020, propostes que tenen l'objectiu d'ajudar a dos sectors que han estat molt afectats per la crisi provocada per la pandèmia de la covid-19.