09 de novembre de 2020
09.11.2020
Regió7

Peusa ofereix un pla d'estalvi per als afectats per la covid-19

L'elèctrica del Pirineu presenta un plec de condicions per afavorir els petits i mitjans empresaris

08.11.2020 | 22:31
Punt de recàrrega elèctrica de Peusa

L'empresa energètica del Pirineu Peusa ha anunciat que ofereix la possibilitat d'ajustar les condicions de contractació d'energia als negocis i serveis que s'hagin vist obligats a aturar temporalment la seva activitat per la pandèmia de la covid-19.

Segons ha informat la compa-nyia de la Seu, la proposta inclou reduir la potència contractada de llum i recuperar-la més endavant sense cap cost per als usuaris, així com ajornar o fraccionar el pagament de subministraments d'energia elèctrica i gas. Igualment, Peusa ha plantejat l'oportunitat d'adaptar el contracte entre els usuaris empresarials i l'energètica al preu de l'energia indexat al mercat, de manera que que s'assegura el preu més competitiu disponible, tal com ha remarcat l'elèctrica.

Els negocis als quals s'adreça l'oferta de Peusa són de caràcter industrial, petites i mitjanes empreses i treballadors autònoms. En aquest sentit, la mesura pot beneficiar restaurants, bars, cafeteries, gimnasos i establiments d'estètica, entre d'altres, i d'acord amb les indicacions oficials, segons ha detallat la companyia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit