El cos d'Agents Rurals ha completat l'operatiu de retirada de les peces de la teulada del refugi de Prats d'Aguiló que el temporal Glòria va aixecar i escampar per l'entorn.

Segons ha informat el mateix departament de Territori i Sostenibilitat, els treballs de neteja han tingut el suport d'un helicòpter dels Agents Rurals a fi efecte de poder traslladar les peces més grans; de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, que és la propietària del refugi, dels guardes encarregats del refugi i de persones voluntàries de l'associació Mountain Wilderness i dels municipis del voltant. Les peces que s'han retirat de l'entorn són planxes metàl·liques i trossos de l'aïllat tèrmic de part de la teulada.

El refugi de Prat d'Aguiló, inaugurat l'any 1976, és situat en un dels entorns de més còmode accés a la serra del Cadí, al vessant nord del Pas dels Gosolans.

L'edifici forma part de la travessa Cavalls del Vent, que recorre tots els refugis del parc natural del Cadí-Moixeró, raó per la qual és un dels entorns que són més freqüentats pels excursionistes a la Cerdanya.