L'Ajuntament de Ger ha projectat la connexió de la xarxa potable municipal amb el poble de Gréixer, que actualment encara s'abasteix amb aigua de pou. El projecte permetrà els veïns d'aquest poble consumir una aigua que durant tot l'any manté el nivell de qualitat i propietats, un factor que el pou no garanteix.

L'equip de govern municipal que encapçala Alfons Casamajó ja té a punt el projecte i és a l'espera que pugui iniciar les obres tant bon punt arribi el bon temps i el sector de la construcció recuperi la plena activitat. Així, la instal·lació de les noves canonades i la connexió amb la xarxa municipal es podria iniciar els mesos d'abril o maig. Tant és així que el consistori preveu que la vintena de veïns de Gréixer així com la colònia de segons residents que disparen la xifra de població durant les puntes turístiques ja podran gaudir del nou abastament a l'estiu. En aquest sentit, la xarxa municipal també garantirà el ple abastament en temporades de sequera i ple turístic, extrem que el pou no pot fer. Les obres preveuen obrir un nou ramal de canonades des de la captació de Ger fins el dipòsit de Gréixer. L'Ajuntament ha remarcat el convenciment que el nou abastament millorarà molt la qualitat de l'aigua que consumeixen els veïns d'aquest poble del terme municipal.

El projecte comporta una inversió de 100.000 euros que compta amb una subvenció de 60.000 euros per part de l'Agència Catalana de l'Aigua.