La candidatura del PDeCAT ha presentat aquesta setmana a Puigcerdà els representants de la Cerdanya, tant de la llista de Girona com la de Lleida. La presentació es va fer en un acte que va tenir la participació del cap de llista a la demarcació gironina, Jaume Dulsat, així com del regidor de Puigcerdà i número quatre d'aquesta llista, Àlex Rubio, i el número 14 a la llista de Lleida i alcalde de Prullans, Albet Maurell.

L'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, va remarcar que «el PDeCAT és l'opció més necessària que mai, una força central que representa les necessitats del gruix del país i està al costat de les necessitats de la ciutadania i del teixit productiu en aquests moments difícils» A més, Piñeira va destacar que «en Jaume Dulsat és el millor candidat per defensar els interessos i les necessitats de Puigcerdà i la Cerdanya al Parlament de Catalunya».

Per la seva banda, el cap de llista i alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, va emfatitzar que «és necessari que des de la Generalitat es tingui una mirada més local quan s'apliquen confinaments territorials com els de la Cerdanya, que ha suposat un greuge econòmic i social a una economia ja molt malmesa». Dulsat també va assegurar que «des del PDeCAT hem aconseguit recentment una partida econòmica d'un milió d'euros als pressupostos generals de l'Estat per a la millora del tram entre Ripoll i Puigcerdà, una línia que històricament ha estat menystinguda i que acumula greus deficiències».