La companyia aèria Andorra Airlines ha anunciat la voluntat d'iniciar connexions directes entre l'aeroport de la Seu d'Urgell i diverses ciutats de la península i les illes Balears aquest pròxim mes de març. Segons ha explicat Andorra Televisió, la companyia ha presentat al Govern andorrà un nou pla d'activitats que en les pròximes setmanes ha de començar a oferir bitllets que uniran regularment l'Alt Urgell amb altres aeroports de l'Estat i Portugal.

Segons els plans d'Andorra Airlines exposats en la trobada amb l'Executiu andorrà, la companyia unirà la Seu amb les ciutats de Madrid, Porto i Ciutat de Palma. De moment no ha transcendit la intenció de l'empresa pel que fa a la freqüència dels vols ni el preu dels bitllets. Aquesta és la segona vegada que la companyia es disposa a iniciar un pla de vols regulars de l'aeroport Andorra la Seu. El febrer del 2016 la companyia es va presentar amb la intenció d'oferir un pla de vols amb 500 operacions l'any que podrien transportar uns 24.000 passatgers. Poques setmanes després, però, el projecte va quedar ajornat.

L'anunci d'Andorra Airlines coincideix amb les operacions realitzades la setmana passada al mateix aeroport de la Seu d'Urgell per part d'un avió logotipat amb la imatge de la companyia andorrana. L'aeronau també lluïa el logotip de la companyia Caranyfly, amb la qual manté un acord de col·laboració per a l'ús d'avions i cessió de personal.